Suojaa maalipintasi: auton vahaus ja pinnoitteet Tampereella ammattilaisen tekemänä

Maalipinnan voi suojata talven tiesuolauksilta ja kesällä UV-säteiltä kovavahauksella tai keraamisella pinnoituksella. Pesemme aina autosi ennen käsittelyä perusteellisesti käsin, jotta vahan tai pinnoitteen alle ei lukita mitään epäpuhtauksia. Poistamme myös mahdolliset pikitahrat.

Perusteellisen pohjatyön ansiosta vaha tai pinnoite tarttuu maalipintaan tehokkaammin. Auton käsittely lisää autosi käyttöikää ja helpottaa lian irtoamista välipesuissa.

Pinnoitettaessa autoa, on suositeltavaa että maalipinta on viimeistelty hyvin, sillä pinnoitus korostaa erilaisia naarmuja. Tämän takia suosittelemme aina myllyttämään maalipinnan, ellei kyseessä ole täysin uusi maalipinta. Tuothan kaunottaresi meille näytille, jos epäilet, mitä pohjatöitä pinnoite vaatii laadukkaan lopputuloksen saamiseksi.

 

t

Miten kovavahaus tai pinnoittaminen eroavat?

Auton kovavahaus kestää n. 8 kk ajan riippuen kulutuksesta ja pesuaineista. Tyypillisesti kovavahaus tehdään kaksi kertaa vuodessa autoon, jotta suoja on riittävä. Keraaminen pinnoite on kestävä, joka kestää autossa jopa yli 36 kk.

Muistathan käyttää normaaleita autoshampoo-tuotteita pestessä kovavahattua autoa, sillä liuotinpesuaineet poistavat vahan pinnasta. Nanokeraaminen pinnoite sen sijaan kestää vahvempia liuotinpesuja ja vaatii mekaanisen kulutuksen. Sen takia se kestää ylivoimaisesti pisimpään.Saat meiltä myös muut autojen kauneushoitolaan liittyvät palvelut, kuten:

  • Perusteellinen sisäpesu: imurointi, sisäpesut ja nahkasisustan puhdistukset. Kojelaudan ja sisustan puhdistus muuttaa autosi kuin uudeksi jälleen.
  • Ajovaloumpioiden hionta ja kunnostus: paranna ajovalojesi näkyvyyttä.

Ceramic Guard SiCarbon+ : Nanokeraaminen pinnoite

Ceramic Guard on uuden sukupolven nanokeraaminen pinnoite autoille. Monet pinnoitteet käyttävät piioksidia (SiO2): Ceramic Guardissa oksidi (O2) on korvattu hiilellä. Seurauksena on parempi naarmujen vastustuskyky, joustavuus sekä pysyvä kiinnittyminen maalin nanomolekyyleihin.

Ceramic Guardilla voidaan pinnoittaa lisäksi muovi- ja kumiosat, joita perinteisesti kaikilla pinnoitteilla ei voi käsitellä. Se tekee Ceramic Guard pinnoituksesta erittäin monikäyttöisen, sillä tiivisteet, tuulilasit ja muut lasipinnat voidaan pinnoittaa samalla kertaa.

Verrattuna vahoihin, Ceramic Guard pinnoitus luo kestävämmän suojan ja pinnoite kestää liuotinpesuaineet erinomaisesti. Nanokeraaminen pinnoite tarjoaa nähtävästi paremman kiillon sekä suojaa maalipintaa UV-säteilyltä.

Keraaminen pinnoite luo likaa hylkinen pinnoitteen autolle, joka tekee auton pesemisestä erittäin helppoa. Ceramic Guard -pinnoitteen saa asentaa vain ammattilainen, sillä maalipinta ennakkokäsitellään asianmukaisesti.

Ceramic Guard käsittelyllä on 36 kk takuu.

Nanolex kestopinnoite Si3D teknologialla

ToT CarFix on sertifioitu Nanolex asentamo ja käytämme ammattilaisille suunniteltua Nanolex Si3D HD pinnoitetta, jota ei myydä kuluttajille. Uniikki Si3D teknologia rakentuu keraameista sekä polymeereistä, kuten pii, typpi, vety ja orgaaniset aineet kuten hiili. Pinta hylkii tehokkaasti likaa ja kemikaaleja.

Saat myös kauttamme kuluttajille suunniteltua Nanolex Si3D pinnoitetta, mikäli olet tee-se-itse mies tai nainen. Laajaan Nanolex-valikoimaan kuuluvat myös maalipinnoitteet, lasipinnoitteet, vannepinnoitteet ja ajovalopinnoitteet. You name it, we protect it.

Meidän kauttamme saat myös laadukkaat Nanolex auton hoitotuotteet joilla voit huolehtia autosi hyvinvoinnista vuosiksi eteenpäin.

  

Hinnasto

Auton pesu

Pesemme aina auton hellävaraisesti käsin.

Pesu 27€

Pesu-pesupinnoitteella 45€

Auton siivous sisältä

 

Imurointi, pölyjenpyyhintä, ikkunoiden pesu, verhoilun ja penkkien pesut,

kaikki onnistuu meillä. Aineina mm. Cartec, nanolex,

Koch-Chemie

Kevytfix pitää sisällään imuroinnin, kevyen penkkien putsauksen tai nahan hoidon, muoviosien ehostamisen ja lasien puhdistuksen

Täysfix sisältää auton pesun ja pikavahan, täydellisen sisustan puhdistamisen, jos penkeissä likaa sovitaan asiakkaan kanssa erikseen toimintamalli, kokonaisvaltaisen sisustan läpikäymisen. Ulkokumiosien kiillokkeen ja mattojen pesun ja eheyttämisen.

Sisäpuhdistuksessa koirankarvojen poistosta yms. otamme tuntiveloituksen 50€/h, josta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

 

 

Imurointi    35-70€

Sisäpesu     80-160€

Kevytfix         70€

Täysfix       160€

 

Kovavahaus

Asentamolla on erillaisia vahoja valittavana. kysy lisää!.

Vahana mm. Collinite, Cartec, Koch-Chemie

 

Silver One pinnoite/kovavaha 12kk takuulla

 

alk. 110€

 

 

alk.  150€

One step kiilloitus ja silver

alk.  230€

 

Auton pinnoite

ToT Carfix on sertifikoitu Ceramic Pro asentamo. Pinnoite on luotettava ja varma tapa suojata auton pinta epäpuhtauksia ja likaa vastaan, näin korroosiotakaan ei pääse niin helposti syntymään. Pinnoitteet  sisältävät uuteen autoon maalipinnan koneellisen syväpuhdistuksen. Käytetyt autot tarvitsevat vähintään one-step maalipinnan kiilloituksen. Hinta pitkälti riippuu siittä kuinka paljon autosta poistetaan naarmuja, että riittääkö one-step, vai mennäänkö two- steppinä eli ajetaan pinta ensin leikkaavammalla aineella ja laikalla ja sen jälkeen kiilloitetaan pinta kiilloittavalla aineella.

Ceramic Light Pinnoite  12-24kk

alk. 300€

Ceramic Pro 9H + Light Pinnoite 36kk alk. 600€


 

Myllytys

kts. lisätietoa valikko. maalipinnan kiilloitus.

Huom! Myllytyshinta ei sisällä vahaa.

One step 150€

Two step 250€

Three step 350€

Lasien tummennus

Tummennuksen hintaan vaikuttaa ikkunoiden määrä ja koko,

tarkan hinnan saa nopeasti soittamalla tai sähköpostilla

Tummennamme isoilla luotettavilla amerikkalaisilla merkeillä

Global Films ja Llumar

Sedanit 230€

Farmarit 240€

Maasturit 250€

Paketiauton lasit alk. 40€/kpl

Yliteippaus

Auton malli ja koko vaikuttavat hintaan, meiltä löytyy laaja

valikoima viuhkoja joista pääsee valitsemaan oikean värivaihtoehdon.

Valittavana huikeat merkit kuten Quartz, Teckwrap, Kpmf ja isee2.

Teippaamme myös asiakkaan tiloissa, kysy lisää.

Ja asiakkaan materiaaleilla.

Koko auto alk. 1500€

Katon teippaus alk. 160€

Konepelti alk. 160€

Peilien teippaus alk. 20€/kpl

Hajunpoisto

poistata oudot hajut meillä, jos autosi haisee ummehtuneella, koiralle, tupakille,

tai ihan mille vain josta et pidä. Tuo autosi meille, me poistamme oudot hajut

sisätiloista, autoista, veneistä. Meiltä myös otsonaattorin vuokraaminen esim. huoneistoon

jossa on poltettu sisällä! kysy hinta.

 

Auton otsonointi. 60€

 

Varaa aikasi autojen kauneuspalveluun

 

ToT Carfix

Lentolantie 11
36220 Kangasala

Y-tunnus 2745856-4

Soita