fbpx

COLOURLOCK

kokemusta yli 20-vuotta

ColourLock palauttaa nahkatuotteiden ulkoasun ja tuntuman!

PALVELUMME

>Voimme korjata ja eheyttää:

 • Kuivan, kovan, murtuneen, palaneen tai repeytyneen nahan
 • Palkeenkielet ja naarmut
 • Rasvojen ja vedestä jääneet tahrat
 • Reiät
 • Värimuutokset
 • Lemmikkieläinten aiheuttamat jäljet

>Nahanhoito- ja siivouspalvelut
>Nahan korjauspalvelut
>Nahan värjäyspalvelut

KULUTTAJILLE

Tarjoamme kuluttajille tarkoitettuja kuluttaja pakkauksia omien nahkatuotteiden puhdistamiseen, hoitoon, ylläpitämiseen ja suojaamiseen.
-näistä tulossa lisää tietoa ja kuvia vielä.

Työn koosta, sijainnista ja vaatimuksista riippuen voimme joko tehdä korjaukset paikan päällä tai tehdä ne tiloissamme.

Colourlock on hyvä valinta, kun haluat palauttaa nahkatuotteiden ulkoasun ja tuntuman. Eheytämme useimmat nahkapinnat, erityisesti autot ja huonekalut. Voit luottaa meihin, käsittelemme nahkaa hyvin huolellisesti, kun eheytämme sen. Ammattitaitoisilla nahanpalautuspalveluillamme nahka näyttää uudelta ja tuntuu joustavalta, ja sen oma sävy palautuu. Colourlock tarjoaa ammattitaitoisia nahanpuhdistuspalveluita, joihin voit luottaa. Me pääsemme eroon jopa itsepäisimmistä tahroista.

Yleensä ei tule ajateltua että jopa istuminen nahkatuolilla vahingoittaa nahkaa. Ihon ja eläimen kehon öljyt, rasva ja ihonhapot voivat vähentää nahan suojaaineita ja jättää tummia täpliä. Toinen todennäköinen syyllinen nahkojen vahinkoihin on aurinko U-V; voimakas altistuminen auringonvalolle voi vaalentaa ja kuivata nahkaa. Lisäksi kemikaaleista ja epäpuhtauksista peräisin olevat ilmassa olevat hiukkaset voivat myös ottaa veronsa nahasta. Aivan kuten useimmat muutkin tekstiilit, nahkaa voi värjätä lika, kemikaalit ja tietyntyyppiset roiskeet, jotka voivat pilata sen ulkoasun. Useimmat kaupalliset laatutuotteet auttavat poistamaan useimmat tahrat, mutta pitkällä aikavälillä ne voivat tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. Säännölliset puhdistusaineet voivat jättää vaurioituneen ja kuivatun pinnan, mikä johtaa halkeiluun ja kuorintaan.

 

 Niinpä pelkkä puhdistus ei riitä joka kerta, kun se värjätään. Sinun täytyy palauttaa tekstiilien kosteus ja rakenne huolellisesti, kun puhdistat sen pintaa, ja siihen liittyy erityisten nahanhoitotuotteiden käyttö. Colourlock on kehittänyt yli 70 erilaista nahanhoitotuotetta, jotka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja elvyttämään nahan ulkoasua ja tuntumaa aiheuttamatta vahinkoa.

Ammattilaisemme voivat palauttaa nahkamateriaalit ja palauttaa kadonneen viimeistelyn. Ensinnäkin tiimimme huolellisesti arvioi nahkasi ja sen tyypin. Kun olemme arvioineet vahingon laajuuden ja mitä on tehtävä, valitsemme herkät restaurointituotteet, jotka poistavat mahdolliset tahrat nahastasi ja palauttavat sen luonnollisen viimeistelyn. Pyynnöstä voimme jopa soveltaa pigmenttiäsi nahkasi elvyttämään sen kadonneet värit. Puhdistamme, palautamme ja viimeistelemme nahkaa omilla tehokkailla tuotteillamme.

Tarjoamme myös säännöllisesti koulutuksia yrityksille ja yksityishenkilöille.

Jos olet yritys tai yksityinen ja haluat laajentaa tarjoamiasi palveluja, haluaisimme kuulla sinusta. Voit ottaa yhteyttä meihin. Info@colourlock.fi

Maahantuoja: Satafix Ky

Osta Colourlock tuotteet verkkokaupastamme

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä.

 

  Annan luvan ToT carfixin tarjousten lähettämiseen.

  ToT Carfix

  Lentolantie 11
  36220 Kangasala

  Y-tunnus 2745856-4

  Call Now Button
  ×

  Moro

  Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

  × kysy whatsapissa