fbpx

Vegaanisen nahan puhdistukseen ja hoitoon Clean & Care kit for Vegan Leather

49,90 

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Esimerkiksi kaikki Teslan penkit ovat vegaanista nahkaa, eivätkä perinteistä keinonahkaa. Tämä tuote on tarkoitettu juuri näille. Tällä tuotteella varmistat turvallisen puhdistuksen vahingoittamatta materiaaleja. Niin sanottuun ”vege nahkaan” lisätään tuotannossa kasvikuituja. Nämä kuidut ovat hedelmämehujen tuotannon ja hedelmäsadon sivutuote. Näillä uusilla materiaaleilla ei ole vain nahan ulkonäköä, vaan ne ovat myös vahvoja ja kestäviä. Hygieniasyistä ja […]

Tarkemmat tuotetiedot

Esimerkiksi kaikki Teslan penkit ovat vegaanista nahkaa, eivätkä perinteistä keinonahkaa. Tämä tuote on tarkoitettu juuri näille. Tällä tuotteella varmistat turvallisen puhdistuksen vahingoittamatta materiaaleja.

Niin sanottuun "vege nahkaan" lisätään tuotannossa kasvikuituja. Nämä kuidut ovat hedelmämehujen tuotannon ja hedelmäsadon sivutuote. Näillä uusilla materiaaleilla ei ole vain nahan ulkonäköä, vaan ne ovat myös vahvoja ja kestäviä.

Hygieniasyistä ja säilyvyyden vuoksi tällaiset pinnat tulee puhdistaa ja suojata säännöllisesti. Hoitosetti "vegaaniselle nahalle" sisältää kaiken puhdistukseen ja huoltoon tarvittavan. Likaiset pinnat saat taas puhtaiksi ja pinnat suojataan lialta ja ikääntymiseltä.

  • 1 x Puhdistusaine vegaaninahalle, 125 ml
  • 1 x Suoja-aine vegaaninahalle 150 ml
  • 1 x Colourlock harja
  • 1 x Puhdistussieni
  • 1 x Puhdistusliina
Call Now Button
×

Moro

Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

× kysy whatsapissa