fbpx

Colourlock New Leather Care Kit

44,90 

4 varastossa

Tuotetiedot

QUICK OVERVIEW

1 x COLOURLOCK Mild Cleaner, 125 ml
1 x COLOURLOCK Leather Shield, 150 ml
1 x Puhdistussieni 13cm x 6cm
1 x Puhdistusliina 37cm x 32cm
Maahantuoja: Satafix Ky

Tarkemmat tuotetiedot

tiedot ja ohjeet:

Sovellusalue: Uusien autojen tai huonekalujen nahkaverhoilujen hoito.

uusi nahka tulee käsitellä. Tämä estää lian tarttumisen nahkaan, tähän suositellaan COLOURLOCK Leather Shieldiä.

COLOURLOCK Nahanpuhdistusharja poistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian (käytä pyöreitä liikkeitä kaikkiin suuntiin parempien tulosten saavuttamiseksi).

Sileä, pigmentoitu nahka on yleisin autojen verhoilussa ja huonekaluissa käytetty nahkamateriaali. Mild Leather Cleaner sopii kevyesti likaantuneiden kohteiden puhdistukseen ja Leather Protector suojaa pintoja UV-säteilyltä sekä ylläpitää kimmoisuutta. Setillä palautat nahkapintojen pehmeyden ja joustavuuden, mikä takaa verhoilun pidemmän käyttöiän. Setin määrä riittää yleensä yhden auton tai huonekalukokonaisuuden hoitoon. Tämä paketti soveltuu sekä tavalliseen että strukturoituun nahkaan, autojen verhoiluun tai huonekaluihin, joissa on kevyitä naarmuja, hankausta tai värinmuutoksia. Nahkapinnat on puhdistettava holellisesti pinttyneestä liasta ennen värin käsittelyä ja tarvittaessa avaat lian pinnan Colourlock puhdistusharjalla hellävaraisesti. Erittäin likaisiin kohteisiin suosittelemme New Leather Strong -settiä.

Määrä riittää yleensä käsittelemään täydellistä auton sisustusta tai koko huonekaluston useita kertoja. Puhdistusaine on tarkoitettu vain likaantuneille alueille, kun taas nahkasuojaa levitetään kaikille pinnoille.

Testaa tuotteet ensin piilotetulla alueella,

Leather Cleaner

Nahanpuhdistusaine on vaahtomuovipullossa. Vaahdot puhdistavat nahkaa tehokkaammin kuin nestemäiset aineet, kulutus on huomattavasti pienempi ja nahka ei kastu, mikä muuten voi johtaa kovettumiseen kuivauksen jälkeen.

 

Nahanpuhdistusaine puhdistaa nahan hellävarovasti. Levitä vaahtoa pesusienellä ja jatka puhdistusta. Poista likainen vaahto hieman kostutetulla liinalla.

Leather Shield

COLOURLOCK Leather Shield suojaa voimakkaasti rasittuneita nappa-nahkapintoja. Suoja estää nahan nopean kulumisen ja värimuutoksen. Kostuta froteekangas hieman nahkasuojalla ja käsittele alueita joka kolmas kuukausi.

These products are also suitable for "Cool Leather/SRT (SunReflective Technology) Leather"!

APPLICATION VIDEOS

Call Now Button
×

Moro

Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

× kysy whatsapissa