fbpx

Colourlock Leather Fresh Tee Itse Kit

55,90 

2 varastossa

Tuotetiedot

Ihanteellinen naarmujen, hankausten tai lievien kulumien korjaamiseen, nahkasohvat tai nahka-istuimet.

1 x COLOURLOCK Leather Fresh (nahkan tee se itse eheyttäjä), 150 ml
1 x COLOURLOCK Mieto/vahva Leather Puhdistaja, 125 ml
1 x COLOURLOCK Leather Suoja-aine, 150 ml
1 x Puhdistus Sieni
1 x Sieni Leather Freshin levittämiseen
1 x Cleaning Cloth
Tämä sarja riittää täydellisen auton sisustuksen tai huonekalujen käsittelyyn. Käytä Cleaner- ja Protector-laitteita kaikilla alueilla ja väriväriainetta vain tietyillä alueilla, jotka on korjattava. Äärimmäisen värin häipymisen tai likaantumisen yhteydessä saattaa olla tarpeen lisätä puhdistusainetta tai väriväriainetta. Lisävarusteena saatava COLOURLOCK Leather Fresh 150 ml ja 30 ml pulloja voidaan ostaa tarvittaessa.

Tarkemmat tuotetiedot

Tämä korjaussarja sopii erittäin hyvin naarmujen, hankauksen tai vähäisen haalistumisen korjaamiseen nahkakalusteissa tai nahka-autonistuimissa.

Puhdista ensin nahka huolellisesti ennen värin eheyttämistä. Käytä COLOURLOCK Mild Leather Cleaner -ainetta normaaliin likaan, mutta erittäin pinttyneeseen likaan tarvitaan COLOURLOCK Strong Leather Cleaneriä. Puhdistus ennen käsittelyä estää lian tarttumisen nahan pintaan, hoidon aikana. COLOURLOCK-nahanpuhdistusharja poistaa likaa nahkan syiden välistä (parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä pyöreitä liikkeitä kaikkiin suuntiin). Harjan voit ostaa jälleenmyyjältäsi. Älä paina, painamisesta harjakset menevät lyttyyn ja puhdistaminen kärsii. Voit myös käyttää tämän pakkauksen sisältämämiä puhdistussieniä. Puhdistuksen jälkeen jos nahka on öljyinen, voit puhdistaa sen COLOURLOCK Leather Cleaning Spiritia (ei sisälly pakkaukseen).

Kun pinta on käsitelty, levitä COLOURLOCK Leather Fresh -väriainetta saadaksesi nahkan alkuperäisen värin ja elvyttämiseksi naarmuilta, hankauksilta tai vähäiseltä haalistumiselta (joita esiintyy usein ajoneuvon istuimen sivuilla ja huonekalujen istuinalueilla). Väri voidaan valmistaa värikarttamme mukaan tai lähettää meille nahkatäyte postitse ja sekoitamme se sinulle lisämaksusta. Kysy lisää myyjältäsi.

Pintakäsittelyyn suosittelemme COLOURLOCK Leather Protectoria. Se sisältää antioksidantteja, jotka pysäyttävät nahan rappeutumisen ja UV-suodattimet pintojen suojaamiseksi värin häipymisestä. Se tekee nahasta myös pehmeän ja joustavan.

APPLICATION VIDEO: CAR INTERIOR

Call Now Button
×

Moro

Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

× kysy whatsapissa