fbpx

BOUNCER’S SLICK MICK SHAMPOO 500ML

21,90 

10 varastossa

Tuotetiedot

Todella liukas ja turvallinen Shampoo kaikille pinnoille. Bouncer’s shampoo on erittäin tiivis sekoitus, joka ei sisällä täyteaineita tai vaahdonlisääjiä. Se puhdistaa erinomaisesti ja tekee pinnat todella liukkaaksi. Slick Mick Shampoo on pH neutraali, joten se on turvallinen kaikille LSP-tuotteille. Laimennussuhde riippuu veden kovuudesta, mutta tämä shampoo on erittäin ekonominen. Käytä 1-3 korkillista 10 litraan vettä. […]

Tarkemmat tuotetiedot

Todella liukas ja turvallinen Shampoo kaikille pinnoille. Bouncer’s shampoo on erittäin tiivis sekoitus, joka ei sisällä täyteaineita tai vaahdonlisääjiä. Se puhdistaa erinomaisesti ja tekee pinnat todella liukkaaksi. Slick Mick Shampoo on pH neutraali, joten se on turvallinen kaikille LSP-tuotteille. Laimennussuhde riippuu veden kovuudesta, mutta tämä shampoo on erittäin ekonominen. Käytä 1-3 korkillista 10 litraan vettä. Shampoon kruunaa kuuluisa Fizz tuoksu!

Ominaisuudet
- Äärimmäisen tiivis shapoo -> riittoisa
- Ei fillereitä tai muita ainesosia, jotka huijaisivat pesutulsota
- PH7 neutraali joten turvallinen käyttää kaikille vahatuotteille
- Super liukas shampoo!

Käyttöohje:

Esipese ajoneuvo huolellisesti. Annostele 1-3 korkillista Slick Mick shampoota pesuämpäriin. Pese ajoneuvo ylhäätä alas laadukkaalla Incredi -pesuvälineellä. Huuhtele lopuksi ja kuivaa ajoneuvo.
Voidaan levittää pinnalle myös pesuainevaahdottimella. Sekoita 1 osaa shampoota ja 3 osaa vettä vaahdottimeen. Levitä vaahtona pintaan ja pese pesukintaalla. Kuivaa lopuksi.
VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean
minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Call Now Button
×

Moro

Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

× kysy whatsapissa