fbpx

Tilaus- ja sopimusehdot

Tot CarFix-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 16.03.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tot CarFix, y-tunnus 2745856-4. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.totcarfix.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Klarna Oy:n tai Paypalin avulla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oynäkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Klarna Oy
https://www.klarna.com/fi/

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Toimitustapa normaalitilanteessa on nouto. Noudon ajankohdasta voi sopia puhelimitse 044 293 1502 tai toni@totcarfix.fi

Toimitustilauksissa postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaus postitetaan 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan totcarfix.fi etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustapa on nouto. Mikäli tarvitset tuotteelle toimituksen, voit tarkistaa toimituksesta puhelimitse 044 293 1502 tai toni@totcarfix.fi. Toimitamme toimitustilaukset Smartpostin kautta, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myytävät tuotteet ovat käytettyjä, joten tuotteet myydään siinä kunnossa ja sellaisena kuin ne ovat. 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi

Palautusosoite:

Tot CarFix
Lentolantie 11
36220 Kangasala

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksynnän jälkeen. Emme vastaa tuotteen palauttamiseen liittyvistä postitus- tai muista kuluista.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen toni@totcarfix.fi tai postitse:

Tot CarFix
Lentolantie 11
36220 Kangasala

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Call Now Button
×

Moro

Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

× kysy whatsapissa