fbpx

Lisää tehoa!

Se paras ohjelma autoosi!

Tehoa LISÄÄ.
Kulutus pienenee.
miellyttävämpää ajamista.

Teemme Pirkanmaan alueella ohjelmistomuutoksia ammattitaidolla ja useiden vuosien kokemuksella. Tavoitteenamme on saada lisää tehoa autoon, suorituskykyinen ajoneuvo ja tyytyväinen asiakas. Kaikki ohjelmat tehdään itse ja juuri Sinun ajoneuvoosi. Kokemuksella osaamme kertoa, mikä on ajoneuvoosi se paras ja toimivin tehonlisäys.

Olemme optimoineet optimoinnin. Tämä on optimointi 2.0.

Lisää tehoa, kyllä vaan!

Polttoaineenkulutus pienenee, suorituskyky kasvaa, moottorin ominaisuudet laajenee, ajettavuus on miellyttävämpää, ohitat joutuisammin, vaihteiden vaihtotarve pienenee.

Lisäätehoa.fi tarjoaa sinun ajoneuvollesi ajatuksella tehdyn ohjelman vankalla kokemuksella. Tietokoneen ja moottorin välille tarvitaan muutakin kuin kaapeli. Tietotaitomme kattaa myös ymmärryksen moottoritekniikasta ja sen ohjaamisesta. Käytämme ainoastaan rekisteröityjä ja lisenssimaksullisia ohjelmointilaitteita, joten ajoneuvosi ei vaurioidu käyttämistämme työkaluista.

Kokemus

Moottoriohjelmoinnit autoosi huippuammattilaisen tekemänä vuosien kokemuksella.

Lisää tehoa miten?

Meillä on vuosien kokemus ajoneuvojen ohjelmistoista. Meiltä yksilöllinen räätälöity ohjelma, ei bulkkituotteita.

 

Lisää tehoa, tyytyväisyys!

Vahvuutenamme on antaa sinulle mahdollisuus vaikuttaa autosi ohjelmaan niin halutessasi ja näin saat myös parhaan ohjelman ajoneuvollesi. Jos kuitenkin olet tyytymätön ohjelmaan, teemme vaadittavat muutokset tai annamme rahat takaisin sekä palautamme ajoneuvosi ohjelmointia edeltävään tilaan.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää   tai tilaa ohjelma autoosi.

  Annan luvan ToT carfixin tarjousten lähettämiseen.

  Call Now Button
  ×

  Moro

  Paina nimeäni tai vaihtoehtoisesti laita mailia toni@totcarfix.fi

  × kysy whatsapissa